Mit szólnátok ahhoz, ha a pontozást lehetne látni?
Tehát pontosan meg tudnád nézni, hogy kik pontozták merre a választ?
Igazándiból sokan mondják, hogy el kellene törölni a funkciót, de szerintem elég lenne ha követhető lenne, szerintem nem lenne ilyen ész nélküli a pontozás
Plusz egy visszavonás gomb sem ártana, mert én például sokat vagyok érintőképernyős készülékről, rendszeresen pontozok tök véletlenül.
Mit szóltok a javaslathoz, és vajon hol lehetne ezt jelezni, úgy, hogy értelme is legyen?( persze ha jó ötletnek tartanátok.
A név nélküli válaszolókat így sem tudnád beazonosítani.
A Visszavonás ( vagy pl. Szerkesztés ) gombot időhöz is kellene kötni - mondjuk 1 perc -, mert ha 2 hónap elteltével is vissza lehetne vonni, az kissé belekavarna az értékelésbe.
Ez igaz
Az én nevem sem nyílvanos, amúgy érdekes, hogy csak itt nem, mintha nem lenne mindegy, hogy" xfrd " vagyok vagy " vhzg" Ha nem kell akkorminek?
Egy másik ötlet, hogy csak az tudna pontozni, aki már válaszolt a kérdésre.
Amúgy lenne értelme ha működne eredeti funkciójában a pontozás, de úgy, hogy az emberek nem tudnak túllépni a saját véleményükön nem..
Tudom hogy nem kellene zavarjon, de sokaknakigenis számít hány%-on áll az adott válaszadó, időnként nekem is, hiszen egy 30 körülinek nem fogok véleménykülönbségemről hangot adni, hiszen láthatóan az a célja.
Tehát vagy annyira különbözik az átlagtól a véleménye, hogy felesleges belemenni a vitába, vagy kötözködik..
Köszönöm az eddigi válaszokat, és a véleményteket.
Jah,igen a visszavonásra lehetne időkorlát.
Bár én jártam úgy, hogy meg voltamgyőződve az igazamról, hogy én tudom jól az adott szituációra a választ, pontoztam, majd be akartam linkelni a hivatalos szöveget, hogy alátámasszam a válaszom(mert ha olyan, akkor úgy szoktam) erre kiderült, hogy igen, igazam van, de annak is akit lepontoztam...hiába 10 perccel később jöttem rá, nagyon sajnáltam, hogy lehúztam a válaszát, mert nem volt jogos.
Bar ezen segítene,mhogy csak válasznután lehet pontozni ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!