Lesz olyan funkció, hogy ki lehet választani, hogy milyen kategóriá (k) ban keressen illetve ne keressen?
Figyelt kérdés
Hasznos lenne, hogyha pl. beírok valamit, ami több kategóriában is lehet, de a kifejezés pont valahogyan bennevan pl. egy, a "Babák" kategóriában gyakorta használt kifejezésben, kidob azok közül 400 kérdést, és 4-et más kategógiák közül, engem pont az a 4 érdekelne, de legalábbis egy közülük, és akkor át kell nézzem az egészet...2010. márc. 20. 23:46
1/8 anonim válasza:
Már régen megvan ez a funkció. Javaslom néz szét jobban az oldalon. Ha belépsz egy kategoriába, annak is van külön keresője.
2/8 A kérdező kommentje:
A kérdésemben a "k"-n volt a hangsúly, tehát azt tudom, hogy egy kategóriában lehet keresni, de olyat nem tudok, hogy többen is lehessen, tehát hogy pl. én azt akarom, hogy keressen a "Szerelem, szex - Fogamzásgátlás", a "Számítástechnika - Internet" és "Egyéb kérdések - GYIK" témákban, és másban ne; vagy hogy keressen az összes témában, de pl. a "Gyerekvállalás, nevelés - Babák" témában ne. Szerintem hasznos lenne valami összetett keresés funkció.
2010. márc. 21. 11:01
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem hülye kérdés. Azoknak, akik használják a keresőt, és nem gyerekvállalás témában keresnek igen megnehezíti a munkájukat, hogy minden negyedik kérdés a "Babákkal" kapcsolatos.
5/8 A kérdező kommentje:
Áh, végre valaki, aki megért ilyen téren :D
2010. márc. 26. 23:40
6/8 anonim válasza:
Hát az általad felhozott példát három kereséssel tudod megoldani.
Tudsz példát mondani, hogy mikor van erre szükség, amikor a teljes kérdésadatbázisban kereséssel használhatatlanul rosszabb eredményt kapsz, mint ha csak ebben a 3 kategóriában keresel?
7/8 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam, hogy három kereséssel lehet, de hogyha e megoldotta volna a dolgot, nem tettem volna fel a kérdést ;) Tehát arról van szó, ha pl. nem tudom, hogy pontosan melyik kategóriában van a kérdés, amir keresek, tehát lehet, hogy pl. a "Nyelvtanulás", lehet, hogy a "Nyelvek", és lehet, hogy a "Helyesírás" kategóriában van, de akár lehet egy másikban is, csakhogy az ember nem gondolná, hogy esetleg abban van; viszont abban tuti biztos, hogy a "Babák" témakörben nincsen. Nem tudom, érthető, amit írtam? :D
2010. márc. 29. 22:53
8/8 anonim válasza:
Hááááát... érteni értem, csak nem tudom, hogy egy ilyen speciális eset kedvéért érdemes-e bonyolítani a keresési funkción. Bár ha ilyen mértékben szaporodnak a kérdések, akkor előbb-utóbb nyilván érdemes lenne valamilyen további szűrési lehetőséget bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!