Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Melyik szó akadhatott fent a...

Melyik szó akadhatott fent a trágárságszűrőn? Hol lehet megnézni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Már minden lehetséges szót kipöttyöztem szétfirkáltam.A chrome nem jelzi a worldben sem jelez papirt nem tűrő eldugott szót ami nincs szétrajzolva.

Nem megy el válaszom. Van valami trükk hogy kijátsszuk a semmitérő felhasználókat nem segítő, sértő szavakat nem szűrő bosszantót?

Esetleg van tárhely ahol gyakorira belinkelhető szövegeket lehet feltölteni?

#trágársáűgszűrő
2015. nov. 17. 22:51
1 2
 11/16 anonim válasza:

Még egy kérdés. Meddig tart itt egy tiltás? Töröljem és csináljak új profilt helyette vagy idővel visszaáll?

Kell kettő ha használni akarom az oldalt a pontozások miatt.

visszatérve, igen ez lehetett a másik amiért tiltva lettem. nem szeretik azt sem ha nem tartjuk túl korszerűnek az oldalt és az eszközeiket, kezdve trágárságszűrőtől a pontozási rendszerig. Különösen rossz néven veszik ha valaki ezen még mosolyogni mer. :P pedig gondolhatnának csak Frédi és Béni eszközeire. Azok is hasonló cipőben jártak és milyen aranyos a busz ami csoportos lábhajtással megy.

2015. nov. 23. 00:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

örök ideig tart a tiltás.

IP bann szóval elvileg nem is tudsz újra regisztrálni az adott IP címről.

nem foglalkoznak az oldal üzemeltetői azzal, hogy a miért bannoltak ki, ha össze szeded a fekete pontokat mondjuk trágárkodás miatt, vagy esetleg néhány erősebb hangvételű válasz miatt, akkor ugyan úgy bannolnak mint egy trollt, aki csak arra játszik hogy szabotálja az oldalt.

végül is egy kalap alá vesznek mindenkit, ami elég elkeserítő.

2015. nov. 23. 08:29
 13/16 anonim válasza:
63%

Aham szóval ez ilyen kettős mércével van, hogy egyes trollok akik csak veszekedni meg kiengedni a gőzt járnak ide mindent megtehetnek, esetleg ha tiltják őket akkor ők is folyamatosan új regisztrációval jönnek, másoknak meg 4 év alatt viszonylag apróságokért (nehezen értelmezhetően megfogalmazott kérdés, kérés stb)összejön egy bizonyos mennyiségű feketepont mint a jogsinál akkor tiltva lesznek. Ez szép. Ezért tart itt a világ ahol van.

Ugy néha járok ide, vagyis ilyenkor amikor már nincs sok munkám meg hidegek vannak ráérek. Akkor válaszolok egy csomó kérdésre meg ha nekem van valami akkor felteszem de ez ritkább. Mostanában ez az egy kérdésem volt, van. Átnéztem az összes megválaszolt kérdést hozzászólásom, mind megvan, egy sem lett törölve sértőnek nyilvánítva, azért sem nagyon értem mi lehetett.

Nem ip alapon bannoltak, csak a profilt vagy regisztráció hozzászólásait tiltották. Ezt is ugyanarról a számítógépről írom.

Hát nem is tudom...gondolkozom rajta hogy csináljak-e új regisztrációt vagy hagyjam a fenébe... bemutatni sem érdemes sehol hogy mi megy itt már éppen evvel a viselkedéssel lejáratták magukat amennyire csak lehetett.

2015. nov. 23. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Mit hisztizel, basszki, ez csak a gyikponthu, egy ingyenes, anonim weboldal, nem az Operabálból bannoltak!
2015. nov. 23. 12:02
 15/16 anonim válasza:
Nem hisztizek csak kérdeztem! Azt sem tudom mi az az operabál. ha olyasmire tellene majd én sem a számítógép előtt ülnék magadfajta sose tiltható trollokkal cseverészve.
2015. nov. 23. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:
59%

"Azt sem tudom mi az az operabál."

Hehehehe, az látszik rajtad. Esetleg tedd fel itt kérdésben, hogy "Mi az az operabál?" :DDDDDDD

2015. nov. 24. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!