Miért akadt fel ez a szöveg a trágárságszűrön? Mi benne a trágár?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Az első válaszoló vagyok, és ezt akartam ma még írni:
"Noigen, az igazgató ezt mondja, de az igazgatónak ez a dolga. Így vonzza az általános iskolásokat. De ha statisztikát nézel, akkor a Hunfalvy eredményei sokkal jobbak.
Mindegy, te a Károlyiba akarsz menni. Inkább a rossz oldalát nem taglalom, nehogy elvegye a kedved. Mondjuk és szakképzős vagyok itt, és a szakképzősök "mostohagyerekek". Velünk alig törődnek, nem értesítenek dolgokról, stb. Az igazgatónő meg azt mondta, hogy ha valami nem tetszik, el lehet menni. De azért a középsulisokkal biztos nem beszélnek így... Meghát mi kapjuk a legkattantabb tanárokat, akik a középsulisokat nem is taníthatják, csak az OKJ-sokat, mert annyira kattant tanárok...
Amúgy első válaszoló vagyok, erős 4-es voltam mindig matekból, de szigorú tanárom volt.
Ja, és tök jó röplabdacsapata van a Károlyinak! :) Meg néha jó suli programokat szerveznek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!