Hol lehet a kulcsszavakat beállítani az oldalon? Nem találom sehol. Hol keressem?
#1 Nem tudom, Te hogy csináltod, de én ott nem tudok.
Keress rá fent egy kulcsszóra! A találatok fölött lesznek a hasonló kulcsszavak és pipáld ki azokat, amik érdekelnek!
Innentől láthatod az ahhoz kapcsolódó kérdéseket a "Figyelt kulcsszavak" menüben és ott fent egy gombra kattintva tudsz törölni belőlük, ha valamelyik már nem érdekel.
Köszönöm a válaszokat.
Elsőnek : a Figyelt kulcsszavaknál nálam csak egyetlen egy, kulcsszó jelenik meg, amit valamikor régen beállítottam. Mellette egy pipa, amit kivehetnék. De nem kínál fel választékot.
Pelenkásfiú:
Keress rá fent egy kulcsszóra!- írtad. Tudom béna vagyok, de nem találom, hogy hol vannak!! :( Kérlek segíts, ha tudsz. Köszönöm előre is.
Az oldal jobb felső sarkában a nagy kék kép alatt van a kereső. Oda beírod pl. hogy "alma", mellette válaszd ki, hogy "Mindenben keresés", majd nyomd meg a gombot!
És az oldal tetején ott lesz egy csomó kulcsszó, amiből választhatsz. Pipáld ki, ami érdekel és kész is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!