Hogy lehet beállítani a böngészőprogramban, hogy ne jegyezze meg a e-mail címeket, a googleban keresett kulcsszavakat, iwiw belépőket, stb?
Maxthon böngészőprogit használok, meg néha Mozzillát és Explorert, és nagyon kellemetlen számomra, hogy a Google mindent megjegyez.. ha beütök egy betűt, kiad egy csomó szót, amikre már egyszer rákerestem. Ha írok egy levelet freemaillel, rákattintok a címzett sorára, beütök egy betűt és az összes email címet kiadja, akár küldtem oda levelet, akár csak iwiw-en léptek be vele a gépemen. Ugyanez van iwiw-en, facebookon.. stb
Mit tehetek? Hol állíthatom be, hogy inkább ne jegyezzen meg semmit??
Köszi a válaszokat!
Mozilla:
Eszközök > Beállítások
Adatvédelem lapon > Előzmények
Explorer:
Eszközök > Internetbeállítások > Böngészési előzmények
Firefox-ban és IE-ben tudom, a többiben is biztos van hasonló. A Firefox és a Mozilla rokonok, így talán hasonló a megoldás.
FFOX: Eszközök >> Beállítások >> Adatvédelem >> Űrlapokon megadott adatok mentése
IE: Eszközök >> Internetbeállítások >> Tartalom fül >> Automatikus kiegészítés >> Tulajdonságok, ahol kiszedheted csak a keresőablakok vagy űrlapok megjegyzését.
Hát megpróbáltam megcsinálnia, amit írtatok, de még mindig kiadja azokat a szavakat, amikre korábban rákerestem.. :/
Újabb tipp? :)
Köszi
A korábban keresettekre:
IE: Eszközök > Böngészési előzmények törlése.
Mozilla:
Eszközök> Személyes adatok törlése
A böngésző jegyzi meg ezeket a dolgokat...
Firefoxnál egyszerűen megoldható az is,hogy bezáráskor törölje automatán az előzményeket,ne neked kelljen mindig.
Eszközök/beállítások/adatvédelem
Tizedik pont
Más böngészőre pedig nincs szükség...
Főleg nem ie-re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!