Van esély arra, hogy valaki átvegye a vezetést a toplistában Szédeli - Futó Tímeától vagy mindig is ő volt/lesz az első?
Eláruljam a titkot, mint Szédeli-Futó Tímea?
Kismamának kell lenni, aki otthon ül, egyedül, mert a férje dolgozik, messze a családjától és a barátaitól, és a védőnőtől és orvostól nem szabad kapni semmilyen tanácsot...
Viszotn ha szeretném hogy a gyermekem túlélje az első évet, akkor információ kell.
Valaki ajánlotta ezt az oldalt, és tetszett, és terhes lettem. És mivel sok kérdésem volt, feltettem. És igen, olvasom és értékelem mások kérdését és véleményét és sokat tanultam belőle.
Igaz lányom még csas 13 hetes,él:-), és a szülészorvos megdícsért, hogy milyen tájékozott vagyok:- ) és ezért már megérte!!
És igen, így gyerek mellett már sokkal kevesebb időm van itt lenni, de azért minden nap benézek.
nekem ez a "Chat"-)
És bocsánat, ha ez szúrja többek szemét, egyáltalán nem az élenmaradás a célom! :-)
Édesek vagytok:-) A férjem találta meg a kérdést, és nagyon tetszett:-)))
Igen, kismama voltam, most meg anyuka vagyok, és terhesen volt elég sok időm egyedül otthon, mert hát mit csinál az ember reggel 7-től este 9-ig egyedül, ha volt vásárolni, sétállni, főzött, mosott, kitakarított és a baba holmijai is rendben vannak? Internetezik:-)...
Sz-F Tímea:-)
tímea,nekem ismeretlenül is olyan szimpi vagy:ezért lenne egy kérésem:ne hagyd hogy a polly meg előzzön,ő olyan nem szimpi nekem!!!
köszi,és sok boldogságot a babához!!!
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!