Gyk lett az új gyerek iskola?!
Üdv.
Mostanság elég sokat tévedek a szexualitás rovatba.
Sajnos azt látom, hogy rengeteg a 18 éven aluli emberke.
Elvileg van egy efféle.:
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre miért nem figyelnek a moderátorok?
Az csak egy felirat,hogy az oldal levédje magát. Ha valaki jelent egy ilyen kérdést,törlik,de amúgy nem,mert senkit se érdekel.
És szerintem inkább itt kérdezzenek,mint egymást "tanítsák" a tini kategóriában.
A szexualitással kapcsolatos kérdések, kiváncsiság bizony nem 18 évesen merülnek fel nagy %-ban, hanem 12-14 évesen. Mivel anonim az oldal bátrabban mernek/mernének kérdezni olyat amit otthon nem mernek. Lássuk be! Néha jobb is!
A problémat én sem az érdeklődésben, kiváncsiságban látom.
Sokkal inkább a válaszok silányságában. Persze! Az anonimitás vissza élésre ad lehetőséget. U.n. "kamuzásra".
De válaszként sok a primitiv és Troll válasz.
Nem segitenek, de lagalább még jobban összezavarják a tinit.
Ez igaz Miquel.
Dr. Benjamin Spock, Gólyahozza, ,stb.
Persze lehetnek újonnan érkezök. Lusták itt utána keresni. De! Az itteni kérdéseket is kirakja, ill. nem kell idd másolgatnunk ha tudja használni Google-t.
Ettöl függetlenül megprobálom őket komolyan venni!
Jó! Nekem se mindig sikerül egy-egy magaslabdát nem lecsapnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!