Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit változtatnátok meg a...

Mit változtatnátok meg a gyakorin?

Figyelt kérdés
Ha bármit lehetne.

2015. okt. 22. 17:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezeket szerintem is meg lehetne változtatni. Én főleg a mobil verziónak örülnék.
2015. okt. 23. 15:34
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
A trágár, csúnya beszédet, mivel gyerekek is olvassák ezt az oldalt, meg egyébként is hihetetlen, hogy milyen hangnemben beszélnek egyesek!
2015. okt. 24. 23:45
 13/14 2xSü ***** válasza:
79%

> A trágár, csúnya beszédet, mivel gyerekek is olvassák ezt az oldalt, meg egyébként is hihetetlen, hogy milyen hangnemben beszélnek egyesek!

És azt hogy oldanád meg? Mert probléma jogos, de az oldal rendelkezik trágárságszűrővel, de minden ilyesmi megkerülhető. A szabályok erősen tiltják a káromkodást, sértegetést, ezt lehet jelenteni, és a moderátorok eléggé szigorúan fel is lépnek ellene. Szóval az ötlet jó, de mégis hogyan változtatnád ezt meg? Az embereket sajnos nem lehet átprogramozni.

2015. okt. 24. 23:57
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Megválaszolt kérdéseken belüli keresés adott szóra, szókapcsolatokra talán. Meg hát ezt nem tudom, mennyire megoldható, mert lehet, hogy már eredetileg úgy lenne, ha meg lehetne csinálni; hogy a Figyelt kérdéseknél is, ha föléviszem az egeret, akkor a teljes kérdés látszódna. Meg ha véletlenül kettőt klikkelek a hasznosnál, akkor ne jelenjen meg az az üzenet, hogy ez a válasz már értékelve van. Üzeneteknél okés a fél perces korlát, de mi van, ha fél perc várakozás közben valaki megzavar, és addig elfelejtem mondjuk, mit akartam írni, szóval, hogy nem baj, hogy nem telt le a fél perc, de az új üzenet írását abban a fél percben is lehetne kezdeni. Piros kezet már láttam máshol, talán itt is van, ezeket még nem olvastam, hogy a nem hasznos-t talán nem lenne rossz ötlet tényleg kivenni. Meg ezt sem tudom, mennyire megoldható, hogy kérdésen kívül is egy adott témakörön látszódhatna a dátum, de ez már tényleg csak ilyen apróság.
2015. okt. 25. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!