Miért nincs a gyk-n szólásszabadság?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat
"3. / Tilos
(a) trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni;
(b) a személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik Felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, véleménye, élethelyzete miatt),
továbbá mások becsületére, jóhírnevére sérelmes tartalmat elhelyezni, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem, kiemelten a közszereplőkre vonatkozóan; "
Ha jól sejtem ez utóbbi szabály ellen bőven vétesz "bizonyos nemzetekkel kapcsolatos" kérdéseiddel. Tudom, én is szoktam (bár nem kérdésben, de az a szabályzat szempontjából lényegtelen).
A szólásszabadság nem jelent feltétlenül szólás utáni szabadgot is.
A hatalmat gyakrlót szidalmazni tilos. Ki gyakorlolja a hatalmat? Tán a miniszterelnök? Őt a legútszélibb hangnemben gyalázhatod. Kit nem szidalmazhatsz? Megvan?
Kedves kérdező!
Xard le! Itt így működik a cenzori bizottság. Több ismerősöm GYIK-ezik vagy GYIK-ezett és én is tapasztaltam,hogy eltűnnek válaszok,oknélkül vagy mondvacsinált okokkal törölnek kérdést. A trágárság szűrő is egy vicc! Ne foglalkozz vele ez egy ilyen fura oldal.
Téged lehet, hogy jó szándék vezet, s a kérdés nem ütközik szabályzatba, de sok a rongy ember. Ha elindít egy nem kívánatos lavinát, vagy esély van rá, akkor törlik a kérdést.
Nem miattad, hanem a hitvány válaszolók miatt.
Ha tényles sok kérdésedet törlik, akkor lehet az is, hogy provokálsz.
Szó szerint véve belül maradsz a szabályokon, de tudod, hogy a téma kényes.
"Szó szerint véve belül maradsz a szabályokon, de tudod, hogy a téma kényes."
1. Ha belül maradok,akkor mi a gond?
2. Kényes téma? Mi értelme egy olyan oldalnak ahol nem lehet normálisan,sajnos létező emberi és társadalmi problémákról beszélni? Az persze egyértelmű,hogy arról ne lehessen diskurálni,hogy mivel kábítsak el tinilányokat,hogy aztán megerőszakolhassam őket vagy hogy hol lehet Pakson heroint venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!