Szerintetek is buta megoldás ez?
"Ez a ...%-ban hasznos válaszokat ad"dolog.
Ez is egy megoldás,ahogy most van,hogy az össze tudásod egybevéve.De ez így nem igazságos szerintem.
Van egy bizonyos százalékod,és minden kategóriába azzal írsz.
Külön-külön százalék kéne minden kategóriára.
Pl:Lehet hasznos tanácsokat adsz a sport kategoriában,de annyira alacsony a százalékod-mert másik kategóriákban lepontoznak-hogy senki sem veszi komolyan a válaszaidat.
Ezért lenne jobb külön százalék.
Nem ez a legnagyobb gondom,csak leírtam.:)
És milyen igazad van!
Írj peticíót,én támogatom;)
Vannak kategóriák,amik inkább az életfelfogással kapcsolatosak,mint pl ez a kategória is.
Ha egy elvont ember vagy,szépen le leszel pontozva.
De attól még vághatod szakmai dolgokat.
Erre mit mondasz?
Látom a kérdésemre nem tudtál válszolni.
Ahol a helye lenne ennek a kérdésnek,ott egy hét múlva sem kapnék válszt.
Majd áthelyezi a moderátor,vagy tílt.Milyen kedve lesz...
Nem értem. Nincs olyan kötelezettség, hogy minden kategóriában válaszolni kell. És, amelyikben jártas vagyok, ott sem kell minden kérdésre válaszolnom. Miért kéne olyan témában válaszolnom, amihez nem értek, és lerontja a százalékom? Egyébként, olyan témákban nem azért nem válaszolok, mert tartok a %-om csökkenésétől, hanem azért nem, mert nem tudom a választ. Legfeljebb, ha érdekel a téma, akkor bejelölöm a kérdést, figyelésre.
És azt sem értem, hogy miért ne venne senki komolyan olyan választ, amit alacsonyabb %-ú ad. Én kaptam már kérdésemre 38%-os válaszolótól olyan választ, ami nagyon-nagyon hasznos volt; szemben mellébeszélő, találgató magas %-ú válaszolókkal.
Pl.: itt ki adta a jobb választ, a 84%-os, vagy a 48%-os válaszoló? http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!