Miért nem szabad kérdést kiírni 6 órán keresztül, ha a szabályt szegsz?
Nincs egyéni elbírálás, ami szabályt sért az szabályt sért és aszerint minden szabálysértőt egyenlően büntetnek. Lehet neked értelmetlen, de aki reklámozni jár fel vagy trollkodni és fél óránként teleszemetelné az oldalt, azt már az első szabálysértő üzenetnél meg lehet állítani.
Nincs olyan, hogy életmentő kérdés és nehéz elképzelni hogy te minden 6 órában tudnál értelmes dolgot kérdezni úgy, hogy arra nem találsz a neten választ, vagy a már meglévő kérdések között.
Aki szabályt szeg azért nem írhat ki kérdést a következő 6 órában, mert: Tegyük fel, hogy a valaki trollkodni akar. Akkor a 6 órás eltiltás miatt 6 óráig már nem fog kiírni semmilyen értelmetlen/hülye kérdést. Ha nem adnának neki eltiltást, akkor 2 perc múlva lehet kiírná ugyanazt a kérdést.
Nem tesz a szabályzat különbséget, ha kérdésedet törölték, akkor 6 órának kell eltelni mire újat írhatsz. Az mindegy, hogy indok nélkül törölték, értelmezhetetlen szöveg, vagy a helyesírási hibák miatt, csak az a lényeg, hogy törölték.
Ui: Nekem kapásból az első kérdésem törölték, minden indoklás nélkül, mai napig nem tudom, mi lehetett benne, amivel szabályt sértettem (99%, hogy semmi), mivel hetekkel utána (igen megint szabályt szegtem :)) kiírtam újra, és mai napig megvan. Lehet a moderátorok véletlenül törölték, vagy nem tudom, de a 6 órás eltiltást ugyanúgy megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!