Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem szabad kérdést...

Miért nem szabad kérdést kiírni 6 órán keresztül, ha a szabályt szegsz?

Figyelt kérdés
És mi van, ha valaki szabályt szedett,de életmentő kérdése lehet, és nem írhatja ki? Velem volt már ilyen....tudom, hogy ezt a kérdést is secperc alatt lefogják törölni a moderátorok, de amíg nem addig válaszoljatok!
2015. júl. 30. 18:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rossz kategóriába kérdeztem, mellékattintottam.....
2015. júl. 30. 18:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Életmentő kérdés? Az milyen?
2015. júl. 30. 18:25
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Egyszer jártam így, nem igazán értettem, hogy miért törölték a kérdést, nem volt benne semmi olyan, amire hivatkoztak, viszont jelezni sem tudtam, engem az bosszantott akkor, kerestem, hogy hol tudnék panaszt tenni, de nem találtam.
2015. júl. 30. 18:29
 4/13 anonim ***** válasza:
nagy tudomány lehet megtalálni az oldal kapcsolati címét.....
2015. júl. 30. 18:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem azért töröltek egyszer kérdést, mert értelmetlenül fogalmaztam. és ez miért ok arra, hogy akkor 6 órán át ne írjak ki?
2015. júl. 30. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:
6 óra alatt pont ki tudod olvasni a magyar heyesirási szabályzatot és a magyar értelmező kéziszótárat :D
2015. júl. 30. 18:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Nincs egyéni elbírálás, ami szabályt sért az szabályt sért és aszerint minden szabálysértőt egyenlően büntetnek. Lehet neked értelmetlen, de aki reklámozni jár fel vagy trollkodni és fél óránként teleszemetelné az oldalt, azt már az első szabálysértő üzenetnél meg lehet állítani.

Nincs olyan, hogy életmentő kérdés és nehéz elképzelni hogy te minden 6 órában tudnál értelmes dolgot kérdezni úgy, hogy arra nem találsz a neten választ, vagy a már meglévő kérdések között.

2015. júl. 30. 18:40
 8/13 szántóvető ***** válasza:
ezzel a kérdéssel semmi baj.üldözési mániád van talán?mi volt az az életmentő dolog amit csak a gyik jószívű,rutinos,sokat megélt válaszolói tudtak volna megoldani?
2015. júl. 30. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Aki szabályt szeg azért nem írhat ki kérdést a következő 6 órában, mert: Tegyük fel, hogy a valaki trollkodni akar. Akkor a 6 órás eltiltás miatt 6 óráig már nem fog kiírni semmilyen értelmetlen/hülye kérdést. Ha nem adnának neki eltiltást, akkor 2 perc múlva lehet kiírná ugyanazt a kérdést.

Nem tesz a szabályzat különbséget, ha kérdésedet törölték, akkor 6 órának kell eltelni mire újat írhatsz. Az mindegy, hogy indok nélkül törölték, értelmezhetetlen szöveg, vagy a helyesírási hibák miatt, csak az a lényeg, hogy törölték.

Ui: Nekem kapásból az első kérdésem törölték, minden indoklás nélkül, mai napig nem tudom, mi lehetett benne, amivel szabályt sértettem (99%, hogy semmi), mivel hetekkel utána (igen megint szabályt szegtem :)) kiírtam újra, és mai napig megvan. Lehet a moderátorok véletlenül törölték, vagy nem tudom, de a 6 órás eltiltást ugyanúgy megkaptam.

2015. júl. 30. 23:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Életveszély esetén nem kérdezősködünk, hanem a megfelelő szolgálatot hívjuk. 112 vagy 104/105/107
2015. júl. 31. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!