Gyakori kerdések - APP?
Figyelt kérdés
Véreim! Valaki tud róla valamit? Lesz ? Mit kellene csinálnunk hogy legyen az oldalnak mobil alkalmazása?
Lehet rossz kategoria, sorry
2015. júl. 9. 11:35
1/6 Közveszélyes Kontár válasza:
mar van, ugyhivjak hogy bongeszo...
3/6 Jófej:D válasza:
Nem lesz. Senki nem tud róla semmit. (Ha van az nem hivatalos) De a böngészőben még lassú nettel is gyorsan betölt és viszonylag jól kezelhető, úgyhogy nincs is rá szükség.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem lesz, még mobil felülete sincs az oldalnak, ami egy óriási hátrány a mai világban, de ők tudják mit csinálnak. Viszont ha azt nézzük mi a jó a felhasználónak, akkor feltétlenül csinálni kéne egy mobilra optimalizált változatot. "m.gyakorikerdesek.hu". Az appot szerintem nem mindenki használná, én biztos nem!
5/6 A kérdező kommentje:
szerintem is a minimum egy m.-os nezet lenne...
engem van hogy random kidob az oldalrol, vissza az elozo lapra..
meg ez az " ideoda huzogatas- kicsinyites nagyitas " elegge nemjo :D
2015. júl. 10. 14:02
6/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy lesz mivel már a böngészõbe is megtalálhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!