Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha ezen az oldalon privátban...

Ha ezen az oldalon privátban kapok zaklató üzenetet, azt hol lehet jelenteni?

Figyelt kérdés

nem csak letiltani akarom, hanem az ilyen takarodjon innen, tiltsák ki.

kiírtam egy kérdést egészség témakörben, írt privátban. gondoltam, tud segíteni,bár furcsa volt, hogy én a kezemről írtam ki a kérdést, ő meg 3 levélben is a lábamról érdeklődött, írtam, hogy remélem, nem vmi reklám, és nem akar rám sózni vmi hülyeséget.

az utolsóra már nem is reagáltam, mert azt írta, facebook-on jobban tudnánk beszélgetni.

kitöröltem, elmentem főzni, most megint vár egy levél, hogy skype-on masztizzak neki. lehet ezt most ő is olvassa.

nem azért jövök ide, hogy ismeretlenek zaklassanak.

ha ilyen jellegű kapcsolatot keresnék, azt is meg tudnám oldani, de még csak a kérdésemből sem következik, hogy bármi ilyesmit akarok egy idegentől.

szóval kinek lehetne jelezni?

2015. jún. 28. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Az info@gyakorikerdesek.hu címre írhatsz a modiknak.
2015. jún. 28. 13:57
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi, írok is.

most nagyon fel****a az agyamat.

2015. jún. 28. 13:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát kretén paraszt vagy te, amiért egy zaklatót pártolsz, és még engem hibáztatsz.
2015. jún. 28. 14:25
 4/5 A kérdező kommentje:
egy hozzászólást töröltek, de az arra írt választ nem, így kissé értelmetlen.
2015. jún. 28. 15:06
 5/5 A kérdező kommentje:
De bizony zaklatás, hogy egy egészségügyi témáról kérdezek, aminek semmi de semmi szexuális töltete nincs, és kapok több privát üzenetet a lábamról, meg a masztizásról, meg hogy nem maradna viszonzatlan, ő is masztiozna nekem. Hát nekem erre semmi szükségem, és én nem szegtem meg semmiféle szabályzatot. Ha szexpartnert keresel, arra is megvannak a megfelelő fórumok, tudtommal ez nem az, és ha te vagy az, aki megszegi a szabályt, akkor ne háríts. Hol van leírva ilyesmi a szabályzatban, hogy itt ilyen meg olyan szexuális tevékenységkre kereshetünk partnert? Tudtommal ez az oldal nem erről szól. De ha újra és újra visszajössz, akkor gondolom te vagy a zaklató. Nem árt tudnod, hogy ha ugyanezt névvel tennéd, akkor téged el lehetne jelenteni szexuális zaklatásért. Esetleg ezt tudod is, mert csak névtelenül mersz írogatni? Azt, hogy mi a zaklatás, nem te határozod meg. A törvény szerint az, és én is annak veszem, hogy ilyen ajánlatokat teszel és engem is ilyenre akarsz rávenni.
2015. jún. 28. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!