Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez vajon mit akart jelenteni?...

Ez vajon mit akart jelenteni? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval voltam bulizni szombaton 17 éves lány vagyok. Régen volt egy srác akivel összebarátkoztam, elég "rosszfiú" a srác drogozott egy ideig, de leszokott. szóval még 3 éve összebarátkoztunk,aztán úgy volt, hogy lesz is köztünk valami... aztán összejött a legjobb barátnőmmel. :D 3 hét után szétmentek, és a barátnőm azt mondta neki, hogy én mondtam hogy jöjjenek össze, és azért járt vele.. igazából én ezt nem is értettem :D lényegtelen. a Srác olyan szinten megharagudott, hogy kitörölt az ismerősei közül :) na most elég sokszor bulizunk egy helyen, mégse beszéltünk azóta. viszont most szombaton, egy buliban belekeveredtem egy elég csunya vitába, ahol majdnem én is kaptam vagyis hát tutira kaptam volna ha nincs ott a srác... Kihúzott a zsebéből egy viperát, és azzal akart verekedni. Nagyon megijedtem mert igazából nem is értettem. A vipera illegális nem? + nem értem ha ennyire megutált, akkor miért végett meg.. oké egy részből érthető de akkoris... nem értem...

2014. máj. 19. 20:10
 1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy szeret, azért védett meg :) Próbáljatok meg beszélgetni, 3 éve az elég rég volt ahhoz, hogy eltűnjön a harag, még ha haragudott is
2014. máj. 20. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!