Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek mikor készül a...

Szerintetek mikor készül a GYK-hoz telefonos változat?

Figyelt kérdés
Rettenetesen szar telefonról kínlódni ezzel az oldallal... egyszer a telefonom fogja megbánni :D
2015. jún. 18. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha így haladunk akkor soha. Nekem is jól jönne, mert sokat írok telefonról, és zavaró a sok ki ikon.
2015. jún. 19. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát már ideje lenne régóta, telefonról iszonyúan pocsék az oldal. Pedig tényleg sokan írnak telóról. Mondjuk én szerencsére csak ritkán, de lehet, hogy többször megtenném, ha nem lenne ilyen cefet sz*r.
2015. jún. 21. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem Androidon csomószor van, hogy pötyöghetek akárhogy, nem reagál, máshova visz mint amire ráböktem, hiába gépelek, nem látszik semmi...

Komolyan, néha legszívesebben földhöz vágnám a telefonomat miatta, pedig nem ez a kis kütyü tehet róla...

2015. jún. 22. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!