Közvéleménykutató kérdésre lehet igennel / nemmel felelni?
Én értelmetlennek találom, amikor közvéleménykutstó kérdésekre pusztán igennel, vagy nemmel felelnek. Még akkor is, ha a kérdés nem tartalmaz mást. Teljesen valószerűtlen, irreális "statisztikát képeznek" az iylen válaszok (és kérdések).
Pl. "te is utálod matekból a geometriát?"
A válaszok jó része "igen", vagy "nem" lesz.
Ennek mi értelme? Van erre szükség?
Vagy igény?
Én megértem, h az oldal ützelmetetőinek MEGÉRI az is, hogy iylen kérdések és váalszok is születnek itt, mivel növeli az oldal látogatottságát, minél több féle (erkölcsileg elfogadható) kérdés és válasz születik.
De NEM erre vonatkozik a jelen kérdésem, tehát NEM az érdekel, h megéri-e a szolgáltatónak.
Hanem hogy mi értelme az ilyen kérdéseknek, és kiszolgálnak-e közösségi igényt a közvéleménykutató és EGYBEN ELDÖNTENDŐ kérdések?
Külön érdekel, hogy amikor NEM eldöntendő egy kérdés, és mégis igennel, vagy nemmel felel valaki, akkor az moderálandó-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!