Érdemes mondjuk 3 hónapnál régebbi kérdésre válaszolni?
Attól függ, hogy aktuális tucat-kérdésről van szó, vagy időtálló, tanulságos válaszról.
Például, célszerűtlen ennyi idő múlva válaszolni aznapi, vagy másnapi esedékességű házi feladat-, közlekedési-, hivatali fogadási idő stb. kérdésekre. De, például, hasznos, bármikor – akár más számára –, egy olyan link megadása, ami megmutatja a Földön, még kis településeknél is, akár pontos címek közti, légvonalbeli és a közlekedési úton való távolságot.
Például, én, egy olyan válasz alapján találtam – általános internetes keresés alapján – a GYAKORI KÉRDÉSEK-re, ami több, mint egy évvel, a kérdés feltevése után íródott. Viszont, én, évek óta kerestem ezt a választ.
Én is válaszoltam már jó félév elteltével kérdésre, arra gondolva, hogy ha a kérdező már nem figyeli, másnak hasznos lehet. Ráadásul, a kérdező örömmel köszönte meg, privát üzenetben; tehát még várt válaszra.
Persze, hogy igen. A 3-as remekül levázolta a lényeget.
Egyébként rengeteg az olyan kérdés is, amit a kérdező emel ki egy idő után, mert még kíváncsi más válaszokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!