Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket nem bosszant hogy tök...

Missi_Key kérdése:

Titeket nem bosszant hogy tök érdekes kérdések és válaszok tűnnek el a moderálás miatt?

Figyelt kérdés

#mod #why u no go home
2015. jún. 12. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Évek óta vagyok az oldalon, de még nem nagyon láttam kirívóan igazságtalan moderátori beavatkozást. Tudtok esetleg konkrét példát, ahol tényleg indokolatlanul töröltek/bannoltak?
2015. jún. 16. 01:00
 12/17 anonim ***** válasza:
11-es vannak olyan témakörök ahol sok a hisztis jelentgető és sok jelentés után törlik a kérdést.
2015. jún. 16. 08:01
 13/17 2xSü ***** válasza:

Tényleg jó lenne látni néhány példát. Én 4 éve válaszolgatok rendszeresen, nagyjából 5700 kérdéshez írtam választ ezidőalatt, de én sem láttam moderátori túlkapásokat, én nagyon úgy láttam, hogy ha egy kérdést töröltek, azt jó okkal tették. De én alapvetően három kategóriában szoktam válaszolni (tudomány, számítástechnika, illetve egyéb), lehet máshol más a helyzet.

Ha konkrét ilyen törölt kérdést fel lehet hozni, akkor meg lehet vitatni, hogy az a konkrét kérdés joggal lett-e törölve, vagy sem.

2015. jún. 16. 09:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha tippelnem kéne, a politika/vallás/ezotéria hármasa lehet a leginkább túlérzékeny terület.

De mindegy hányan jeleznek egy kérdésnél moderátorok felé, attól még nem fogják garantáltan törölni. Ha belegondolsz, nem is lenne érdekük a simán csak nyersen fogalmazott, de a szabályokat amúgy betartó kérdéseket levenni, mert az oldal fő bevételi forrása a reklámokból jön. Ha pedig valaki felhúzza magát és dühében rápörög egy kérdésre, az csak extra oldalletöltést hoz.

2015. jún. 16. 13:41
 15/17 anonim ***** válasza:

"Tényleg jó lenne látni néhány példát. "

Hogyan? Törölt kérdéseket nem lehet megmutatni.

2015. jún. 16. 14:00
 16/17 2xSü ***** válasza:
De emlékezetből le lehet írni, hogy mi volt a kérdés, akár a stílust is reprodukálva.
2015. jún. 16. 14:20
 17/17 A kérdező kommentje:
példát. minek? minden eset más. nem akarom hogy ez a kérdés elmenjen egy-két konkrét esettel, mikor globális problémáról azaz sok kérdésről beszélek.
2015. jún. 17. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!