Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi az oka a nagy késésnek a...

Hominida kérdése:

Mi az oka a nagy késésnek a kérdés kiírása és a megjelenése között?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már sokszor megfigyeltem a következőt: éjjel 2-kor megnézem az engem érdeklő kategória friss kérdéseit, és már minddel találkoztam, megyek aludni. Másnap délután megint megnézem, és van pár kérdés, amit az alatta feltüntetett időpont szerint még előző nap délután, este tettek fel, de az éjjel én még nem láthattam. Általában a dolog nem lenne probléma, de ha egy házi feladat vagy egy másnapi dolgozat miatt egy diák estefelé itt könyörög segítségért, akkor sajnálom, ha csak másnap este tudok neki válaszolni, noha a jó szándék meglett volna bennem.

A moderálás az oka a késésnek, vagy valamit rosszul állítottam be, D) egyéb?

Ha a moderálás az ok – amit egyébként elfogadok és el tudom képzelni a moderátorok leterheltségét –, akkor most megemlítettem olyan kérdéstípust, aminél ezt a késést valamilyen technikai eszközzel érdemes lehetne rövidíteni. Nem tudom, hogy a moderálás hogyan működik, de lehet, hogy pár kategóriában az utólagos jelzés alapján történő moderálás (és tockos) lehetőségére kellene inkább támaszkodni.

Ismétlem, én, mint válaszadó a kérdést feltevők érdekét nézve kérdezek a probléma okáról.

2015. febr. 4. 01:32
 1/4 anonim válasza:
Nálam egyből megjeleníti. Nem tudom mi lehet a probléma nálad.
2015. febr. 5. 01:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Én sem. Most délután 4 van, a keresésre az előbb kapott kérdések legutolsója tegnap 22 óra utáni. Holnap feltehetőleg látni fogom a ma már feltett kérdéseket is, amelyek most számomra láthatatlanok. Holnap megírom, hogy így volt-e. Sejtésem sincs, hogy ezt én hogyan okozhatom.
2015. febr. 7. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
A kérdéslista jobb felső sarkában van egy legördülő lista "sorrend" néven. Nem állítottad el véletlenül?
2015. febr. 27. 19:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom biztosan, de szerintem máris segítettél valamennyit. Viszont szerintem a honlapon hibát találtunk.

Az a helyzet, hogy amikor a főoldalon beírom keresőszónak a keresőszót, akkor a kapott lista oldalán NINCS "sorrend" mező. Mivel én így szoktam csinálni, nem is tudtam ilyenről.

Amikor felvettem az egyik keresőszót a figyelt kulcsszavak közé, akkor az úgy megnézett listán már ott van ez a mező, és ott valóban az "utolsó válasz időpontja" az alapértelmezés szerinti választás. Sajnos hiába állítom át a "kérdés kiírásának időpontja" elemre, azt nem jegyzi meg.

Csakhogy: bármelyiket is választom ebből a comboboxból, a kapott lista nem egyezik azzal, amit simán a kulcsszó beírásával kapok, és nem az a gond, hogy a keresést valamelyik csoporton belül indítanám. Egyszerűen nem látszanak rajta olyan kérdések, amelyek ugyenezt a szót ("fizika") figyelve megjelennek. És ezek között vannak megválaszolatlan és nemrég megválaszolt kérdések is. Nem csináltam még komolyabb összevetést a listák között, de az biztos, hogy csak a figyelt listámon jelennek meg a friss kérdések. Amivel viszont az a baj, hogy ha a kérdező nem állítja be kategóriaként a kérdésére ezt a szót, akkor tartalmi szűrés szerint nem jön fel a kérdések másik fele.

Úgy néz ki, hogy hibák vannak az oldal kódjában. Még nézegetem, próbálgatom kicsit, aztán megpróbálok szólni valakinek, hátha javítják a legközelebbi fejlesztgetéskor.

Köszönöm a segítséget.

Persze ha valakinek van még ide tartozó észrevétele, én még figyelem a kérdést, és persze az utókor is figyel. :-)

2015. febr. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!