Ennek vajon lenne valami haszna?
Hogy a kérdés jelentéséért is járna pont..ha jogos a jelentés +1 pont, ha nem jogos akkor -1 pont..
Így legalább ösztönözni lehetne valamilyen szinten az embereket hogy ha hibát észlelnek akkor tegyenek érte..és így a rossz helyen lévő kérdések is jó helyre kerülnének..
Ahogy már ilyen kérdésnél írtam:
"Ráadásul
- az ilyen, kérdésekbe foglalt módosítási javaslatok 10 választ sem szoktak kapni, azok egy része is elutasító (többnyire a többség);
- és ha jóval többen válaszolnának, és mindenki lelkesen támogatná, akkor megtörténne a változtatás? Segítek: nem.
Mást nem ér az ilyen kérdés, minthogy a kérdező megtudja: nem jó az elképzelése.
És ez nem csak visszamenőleg és jelenleg igaz: így lesz a további ilyen kérdések esetén is."
Pont ez az..ez csak egy elképzelés, tudom hogy nem fog megvalósulni..
dehogy jelentik, tőlem elvették a jogot hogy tudjam jelenteni.
Feltettem egy kérdést, olyan bunkó és szemét hozzászólást kaptam párat és még mindig ott virít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!