Az egyik kérdező megihletett, vajon ennek a terméknek lehet valami haszna?
Figyelt kérdés
Csak úgy gondolkodtam, mert végül is korrekt, nem azt írják, hogy mindenféle szénhidrátot blokkol, hanem le van írva, hogy tényleg mit, mennyit, hogyan.
Csak elméleti kérdés.
2011. okt. 10. 17:46
1/10 anonim válasza:
Mivel mesterséges anyagról van szó,szerintem nem egészséges,akkor sem,ha annak hirdetik.
2/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy minden szénhidrátot blokkol -.-'
3/10 anonim válasza:
A Peak gyártó termékei jók!Én próbáltam igaz csak a tesztó fokozót.
4/10 A kérdező kommentje:
Második! Én sehova nem írtam ilyet hogy MINDENT blokkolna, nehogy már ezért leszedd a fejem...
2011. okt. 10. 18:18
5/10 anonim válasza:
Olyan sincs, hogy szénhidrát blokkolás, egyszerű biológia. Amit megeszel, az felhasználódik, nem blokkolja azt az atyaúristen sem. A fene szedi le a fejedet XD
7/10 anonim válasza:
éN ÚGY DÖNTÖTTEM HOGY MEGRENDELEM ,LESZ AMI LESZ plusz még hozzá rendelek 0 kalóriás olaj sprayt:)
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti - :D Már vártalak :DD
Korábbi "fejletépős", vagyis inkább NEM tépős:D Értelek, mit mondasz..és köszi, hogy nem szeded le a fejemet:D Azt ígyis-úgyis megteszik majd a szüleim:DD
2011. okt. 10. 20:04
9/10 anonim válasza:
Kérdező,itt sem kaptunk érdemi választ. Mindenesetre én megrendeltem meg vettem hozzá 0 kalóriás olajsprait. :) Majd megírom milyen.
10/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy milyen. Én is diétázom, meg edzek, de sokkal lelkesítőbb lenne, ha látványosabb lenne az eredmény. Úgy a kitartásom is erősebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!