Mit gondolsz arról, ha eddig mondjuk ismerkedtél itt (is), a kategória szétbombázása mennyiben fogja lecsökkenteni az esélyedet arra, hogy egy szimpatikus kérdezővel megismerkedj a kérdése (i) /kommentje (i) során?
Mi a véleményed erről a szétválasztásról? Tudom, nem az első ilyen kérdés itt ez ma, de a fő kérdésemre is válaszolhatsz, aztán pedig kifejthetnéd a véleményedet az alkérdésemről is.
Jöhet egy kor, és egy nem is.
Mivel gyerekekkel eddig sem kívántam kapcsolatot létesíteni, így ez nem befolyásol semmit :D Eddig is ha valaki valami értelmesebbet írt, vagy tényleg gondja volt, arra válaszoltam, ha nem tetszett akkor meg nem válaszoltam :) Ez a továbbiakban is így lesz. Mondjuk eddig aki szimpatikusnak bizonyult, arról pár levél után vagy kiderült valami, vagy volt párja, vagy egyszerűen csak eltűnt képcsere után...
30N
Én itt találtam meg gykn a párom, én még szerencsésnek mondhatom magam, nem tudom a többiek hogy fognak ismerkedni, de remélem találnak párt :)
Az ismerkedős kérdésem (lent) így már sajnos haszontalan :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__677..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!