Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A kérdésem a gyakori vezetőség...

A kérdésem a gyakori vezetőségéhez szólna. Biztos jó ötlet volt a szexualitást témakörét 3 fő részre bontani?

Figyelt kérdés

Mint értelmes és segítőkész válaszoló megkérdezném, hogy biztos jó ötlet a külön kategorizálni. Itt főként a tini kategóriára gondolok. Én például így külön nem is fogom olvasgatni, mert így egyszerre három témakörön kellene tartanom a szemem, ami lehetetlen. Eddig úgy csináltam, hogy rákattintottam a mindent magába foglaló szexualitás témakörre, és akkor minden kérdést betett elém altémakörtől függetlenül. De így ezt sokkal nehezebb tudom megtenni. Szeretném kérni, hogy ezen három témakört tegyétek egy összefoglaló témakörbe újra, mert úgy sokkal hatékonyabb a segítség nyújtás. Amúgy ezt eltekintve a változtatások szerintem pozitívak és eredményesek! Taps.

De amíg külön van nem maximálisan hatékony. Pl ma láttam olyat, hogy a kis tudatlan tizenpárévest elzavarták a kérdésével a felnőtt kategóriából a tini kategóriába. Szerintem ez nagyon nem helyes. A tini kategóriát a tinik olvassák gondolom én elsősorban. Tényleg egymást segítsék eltúlozva a "tudatlanságukkal". Vagy legyen egyben újra és én is figyelhetem a sok kérdés között az övéket is, és nem csak akkor ha szándékosan csak nekik szeretnék segíteni?

Kedves olvasók ha egyetértetek velem kérem a kérdést jelentsétek be, hogy lássák a moderátorok, esetleg a vezetőség.

2015. máj. 14. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
És ha valakinek nincs baja az új kategóriákkal, mit csináljon?
2015. máj. 14. 20:37
 2/7 anonim válasza:
72%

Az gondolja meg magát,mert szerintem k urva szar lett így a gyakori :D

Meg megtiltották,hogy tilos beszélgetőtársat keresni,hát ezek gonoszak 😢

2015. máj. 14. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 Mit tiltottak meg?
2015. máj. 14. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
A legfontosabb fejlesztés az lenne, ha az eldöntendő kérdéseket jelenteni lehetne és törölnék is őket.
2015. máj. 14. 20:56
 5/7 anonim válasza:
Az ismerkedést
2015. máj. 14. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Korábban volt pár jó átalakítás az oldalon, de ez a mai átkutyulás ritka hibbant ötlet volt.
2015. máj. 14. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Senki sem mondta, hogy a tini kategóriában csak tinik adhatnak válaszokat. Egy felnőtt is adhat választ.
2015. máj. 16. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!