Fontos a pontozás, nem lehetne törölni?
Figyelt kérdés
Én elsősorban a családi kapcsolatokban vagyok.Teljesen elvette nemcsak az én, de több ember kedvét, a lepontozgatás.
Igaz,nem sokat számít, de mire jó???
Néha egy troll lepontozgat mindenkit,és eltérő válaszok esetén is megy a nullázás.
Van ahol csak azt az egy véleményt fogadják e, ha valaki mást mer írni, baj van...
Szeretem az oldalt, de elveszi a kedvem a válaszolástól.
2015. ápr. 11. 08:48
1/6 anonim válasza:
Naés?
Nincs más dolgod, mint a trollokkal foglalkozni, akkor magadra vess.
Süt a nap! Ha tehetném, én is kint lennék és élvezném!
2/6 A kérdező kommentje:
Na, megtalált egy kötekedő...
miért fáj, hogy több száz emberrel egyetemben mertem feltenni egy kérdést?
És képzeld,van jobb dolgom,most jöttem meg a futásból, és nemsokára indulok éjjeles műszakba...
Igen, süt a nap.
Attól még lehet kérdezni,ugye????
2015. ápr. 11. 16:56
3/6 anonim válasza:
akkor használd a konkurencia oldalát
4/6 anonim válasza:
Nem ertem mi a problema. Most komolyan. Ha egy ertelmes ember tesz fel kerdeseket ugy se nezi, mennyi szazalekos a valaszado. Te pedig tudod, hogy olyan valaszt adtal, ami segito szandeku. Akkor meg? En 82%-on allok, meg sem gondolom magamrol, hogy azta biztos annyira hasznos minden valaszom, meg annyira jo vagyok. Ne foglalkozz vele. Szerintem
5/6 anonim válasza:
Jó nagy hülyeség ez a pontozás...
6/6 A kérdező kommentje:
Hat,szerintem is.de mindegy..ez van.
2015. ápr. 20. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!