Észrevettétek, hogy itt oldalt a reklámokban hajmeresztően sok a helyesírási hiba, illetve nagyon sok szöveg értelmetlen? A GYIK szakemberek ezt nem szűrik? Titeket nem zavar, hogy hülyének néznek?
Figyelt kérdés
Pl: "Probáld ki ezt a megoldást és feledje el a horkolást! Hadja abba a horkolást..." "...felfedezte a természetes megoldástt a ...." "...a feszesebb mellekért csak 4 ét alatt..." "...fedezze fel, hogy hogyan a sima bőrig" "... feltalálta a megoldást a horkolásra..." "...a következő módszerrel elveszthet 10 kg-t" "...elvesztettem 14,4 kg-t..." "Tegyen érte addig még nincs késő!"2015. ápr. 10. 22:58
11/11 anonim válasza:
"Pont, ahogy ezt a kérdést olvastam, pillantottam rá az egyik oldalon lévő reklámra: mell nagyobbítás. (EGYBE!!!!!!)"
Azta!!! A helyesírással hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!