Ki vagy kik alapították a gyakori kérdéseket?
Ez egy tudományos kérdés?
Tudós kell, hogy felfedezze, vagy mi?
Nem olyan nehez utanajarni.
Lekered a domain regisztralo ceg nevet. Ez egyebkent nem olyan nagy ordongosseg, sot a gyik.hu-rol is vezet link a ceghez. Nem irom ki a ceg teljes nevet, csak az elso es utolso betuket: w........te Kft. A tobbire jojj ra te.
Azutan elmesz a cegjegyzejhez, ahol lekered a ceg adatait. Esetunkben az illeto valamilyen Zsolt (a vezeteknev egy ragadozo allat), es egy gyumolcsorol elnevezett utcaban lakik.
Egy korábbi felhasználó, Ezernevű Verácska szerint az odalt a reptoidok irányítják, ezért minden bizonnyal ők is alapították xD
Amúgy bárki is találta ki és hozta létre, én nagyon hálás vagyok neki mert ez az oldal nagyban megváltoztatta az életem. Több pozitív eseményben is szerepet játszott.
Szóval köszönöm!
(Ha híres leszek mindenképp megemlítem az oldalt, mint az egyik fontos pont az életemben ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!