Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mért van az, hogy egy megválas...

Mért van az, hogy egy megválaszolt kérdésre egyszer csak eltűnik a válasz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert valamiért a válasz nem elfogadható - pl. sokszor vannak olyan lények, akik minden kérdésre valami trágárságot/gusztustalabságot irnak, vagy egyszerüen csak sértegetik a kérdezöt illetve a válaszolókat.
2010. febr. 11. 10:09
 2/4 A kérdező kommentje:

És ha semmi ilyesmi nincs benne, akkor mért tűnik el? Már nem egyszer láttam ilyet.

Arra gondoltam esetleg, hogy ha sokan lepontoznak egy választ akkor eltűnik. De nem tudom, hogy ez így van-e.

2010. febr. 11. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak régebben volt olyan, hogy a lepontozott válaszok csak külön felhivásra jelentek meg, most már nincs ilyen.

Ha eltünik válasz,akkor a moderátorok törlik valamilyen okból - esetleg a trágárságszürö aktiválódik (sokszor csak véletlenül, valami betücsoport hasonlit egy letiltott trágárságra.)

2010. febr. 11. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
a moderátor törli
2010. febr. 12. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!