Miert van az, hogy egy megvalaszolt kerdesemnel, amiben 1000 %-ig biztos vagyok, hogy jo valaszt adtam, es raadasul fontos kerdesben, az van ott, hogy ez a valasz 0 %-ban tünik hasznosnak? Ezt megis ki dönti el?
Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 22:52
1/5 anonim válasza:
Ezt a válaszolók, a regisztrált tagok döntik el... Átlagolják gondolom, hogy hányan nyomtak arra, hogy hasznos, hányan arra, hogy kevésbé, és hányan, hogy egyáltalán nem...
2/5 A kérdező kommentje:
csak fura, mert tenyleg nem ertem, hogy lett 0 %os hasznossagu a valaszom egy olyan szakmai kerdesben, amiben erdekelt vagyok, raadasul a lanynak fontos is. nem ertem, miert kell szorakozni ezzel... na mindegy :) köszi a valaszt :)
2009. febr. 28. 22:58
3/5 anonim válasza:
Ezt az oldal látogatói döntik el.
4/5 anonim válasza:
lehet, hogy csak annyit latott, hogy "egyeb kerdesek" es azert kattintott ra. a menusorban tenyleg nem a legegyertelmubb, hogy ez a szerelem-szexnek lenne alarendelve.
amugy sokaknak az a hobbija, hogy lepontozgat
5/5 anonim válasza:
Na látod az utolsó hozzászóló egy valódi fogyatékos...tisztelni kell őket amiért tud itt írni, kár őt lepontozni :P !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!