Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, ha valaki ír ki...

Miért van az, ha valaki ír ki egy normális kérdést, mindig van valaki, aki beszólogat, kioktatja őt?

Figyelt kérdés
Másoknál is láttam és saját magam tapasztaltam,hogy írok ki akármilyen témában kérdést.Egy normális kérdést,amire saját magam nem tudom a választ esetleg picit bővebben leírom,hogy jobban megértsék és mindig van legalább egy ember kioktat és beszólogat.Nem szeretek ilyeneket.Én csak egy választ akarok a kérdésemre és nem azt,hogy engem lenézzenek és belém kössenek.Tisztelet a kivételnek.De ti tényleg ennyien unatkoztok?
2015. febr. 4. 23:38
1 2
 11/12 Badattitude válasza:
Emberi tényező. Majd minden közegben találsz egy embert, aki a lényével állandóan rázza a pofonfát. Sokan nem tudnak mit kezdeni a lelki rokkantságukkal ( Kisebbségi komplexus, önértékelési problémák, ..etc ) és vagy trollkodnak, vagy észt osztanak . Ne foglalkozz velük, mert pont azzal érik el a céljukat : a dühös reakciódból úgy érzik, hogy sikerült bántani Téged, és végre valaki észrevette őket...
2015. febr. 20. 16:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Haha troll vagyok jaj,teja,utsza,inni akkkarok!
2015. febr. 23. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!