Milyen régóta vagytok a ``Gyakori rabjai``?
Figyelt kérdés
Én függő lettem:D2015. jan. 30. 17:55
31/37 anonim válasza:
Az üzeneteim ill. válaszaim alapján 2012. január 28-a óta, de korábban is jelen voltam - csak nézőként. Főleg a szerelem & szex kategória kreténségein röhögtem sokat, bár azóta unalomból is sokat járok ide.
20/F
32/37 anonim válasza:
kb 14 éves voltam, a szerelem&szex kategória akkor még olyan volt, mint valami tiltott rengeteg, persze csak olvasgattam, és rácsodálkoztam, hogy mik vannak. Aztán jött az egészség témakör, és azt hittem állandóan, hogy halálos beteg vagyok :D aztán, ahogy iskolás lettem a közoktatás témakör vált aktuálissá, ha épp elromlott a gép akkor elektronika vagy számítástechnika, vagy amikor öngyilkos akartam lenni akkor az 'Emberek' kategória, most közel a 20-hoz az üzlet témakör vonz :) Bevallom, hogy a gyakori rabja lettem..))
35/37 anonim válasza:
Én már majdhogynem 5 éve (2010 óta).
36/37 Trevor. válasza:
Előző profilommal már úgy 2013 óra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!