Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van itt a GyiK-en olyan...

Miért van itt a GyiK-en olyan sok gyík felhasználó, aki segítség és válasz helyett inkább a kérdezőt sértegeti?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 15:56
1 2
 11/18 anonim válasza:
És stílustól.
2015. jan. 29. 16:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Mert a kérdése közt rengeteg van ami

1.Baromság

2.Trollkodás

3.Nyílvánvaló provokáció

4.Öreg pedo tinihúsra vadászó kérdése

5.Olyan ami már rengetgszer volt és 3 perc alatt rákereshetne

6.Nem vicces poénkodó kérdés

7.G*ll*rt bunkul

8.Nagycsöcs/nagyfarok linkelve kép

9.Rühellem a nőket teóriakérdései

10.Nagyarc kérdések

2015. jan. 29. 16:14
 13/18 anonim ***** válasza:
12# kihagytad a 'terhes vagy-e' kérdéseket
2015. jan. 30. 06:47
 14/18 anonim válasza:
Meg hogy a férfiak miért ilyenek vagy olyanok.
2015. jan. 30. 06:52
 15/18 tücsöklány24 válasza:

Attól függetlenül hogy ki milyen kérdést tesz fel,

mindig lesz egy bunko aki azt hiszi hogy ő okosabb mint a többi.És lehet hogy a neten élik ki a hiányoságaikat.

Ez az amiért nem kell figyelembe venni a sértő válaszokat.

2015. jan. 30. 09:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem a helysírási hibák bosszantanak fel. Számomra az a kérdező már primitív. Félreértés ne essék, de ott van a számítógépe, amin a kérdést is küldte, azon meg van helyesírás-ellenőrző, oszt mégis. Egy másik kategória, aki azt kérdi - mondjuk - Sopronból, hogy hol lehet Sopronban vonatjegyet venni. Ezek a figurák nem érdemelnek meg egy fricskát?
2015. febr. 3. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
No, mit találtam a mostani felhozatalból: "Legyetek szívesek mérjétek le nekem a mosogatógépetek szélességet a beépített bútorral, és nélküle?" Értitek? Az ÉN mosogatógépemre kíváncsi beépített bútorral és a nélkül. Hozzám akar költözni? A magasságra nem is kíváncsi? Ekkora baromságra mi a válasz?
2015. febr. 3. 22:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy egy másik, megint mostaniról: "Valahol utána tudok nézni az interneten, hogy mennyit érhet a lakás amiben élünk?" Kérdi ezt az interneten.
2015. febr. 3. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!