Hogy is van ez a lepontozás? Hogy egyszer még 81%-on vagyok, aztan meg csak ugy 77%-on?
Figyelt kérdés
Mert volt itt egy m@jom aki belémkötött én meg nem hagytam magam és Ő lepontozott??? Aztan meg mar megijedtem hogy nem tudok kérdlst kiirni, meg válaszolni, de jo pár probálkozás után sikerült! Már egysuer voltam igy h nem tudtam irni se kerdest se választ kb 1 honapig. Mi folyik itt?2010. febr. 1. 21:44
1/13 anonim válasza:
nem krvára mindegy, hogy hány százalékos vagy, meg hogy hányadik vagy a toplistán? :D
jah, és légyszi mindannyian pontozzatok le ^^
2/13 anonim válasza:
én kb egy óra alatt mentem le 90%-ról 70%-ra ...
a sok hülye h1n1 oltáspárti ember lepontozott, mert tudattam velük a valóságot...
3/13 A kérdező kommentje:
belinkelned hogy elolvassam az amit beszelsz a h1n1-röl?
Mert en megkaptam es nincs semmi bajom, es kivancsi vagyok masok mit gondolnak rolla
2010. febr. 2. 08:04
4/13 anonim válasza:
lol most most is lepontoztak 2.:)
5/13 anonim válasza:
de egyáltalán miért érdekel titeket a pontozás? :D
6/13 anonim válasza:
miért olyan k.urva jó poén lepontozni a másikat?
7/13 anonim válasza:
Hagyjátok már, még egy-két hét, és beáll a százalékotok! Én is voltam 63%-on, még az elején.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
21:55 nyugi megtettük a kérésedet.
10/13 anonim válasza:
Én még csak nemrégen járok erre az oldalra, de a válaszokat tekintve az a tapasztalatom, h ha valaki normálisan belinkel vmit akkor az le van pontozva és ezt nem igazán tudom megérteni! Bár vannak olyan kérdések amik indulatokat keltenek az emberben, de akkor is! Én úgy szoktam pontozni, h melyik válasz segített nekem és még azt sem pontozom le aki kicsit leugat, mert végül is én várom a válaszokat és még lehet, h meg is érdemlem a leugatást! Engem meg annyira nem érdekel ha lepontoznak, mert mindig olyan kérdésre válaszolók, amiben talán van egy kis tapasztalatom ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!