Rosszul esik ha lepontoznak és emiatt csökken a %-od is? És ha beszólnak, bunkóságot írnak a kérdésedre? ) :
Rosszul esik, ha véleményemre kíváncsiak, majd lepontoznak. Annak sem látom túl sok értelmét, ha felteszek egy kérdést, és már jönnek is a barmok, akik beszólogatnak.
Legutóbb az értelmi szintemre tettek megjegyzést, holott írtam valamit, aminek még köze is volt a kérdéshez, csak a kérdezőnek nem tetszett. az ilyeneket utálom.
Én hasznosnak találtam a palacsintát! :) Úgyhogy felfelé pontoztalak!
Amúgy akinek lelki sérüléseket okoz a lepontozás, az kicsit hanyagolja ezt az oldalt, vagy mondjuk az egész netet. Pár nap múlva felfrissülve térhetsz vissza ebbe a virtuális közösségbe.
Ezt nem bunkóságból írtam, csak amikor már erősebb érzelmeket hoz ki belőlem a gépezés, észhez térek, hogy sok volt már a kockulás, olyankor nem ülök gép elé jó ideig. Inkább a barátaiddal beszélgess meg a családoddal. Ők nem pontoznak le! :)
22/L
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Ezt én írtam, valójában rejtve ez szerepel benne (egy része)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!