Miért van az hogy egyesek nem írnak ékezeteket itt a GYK-n?
Figyelt kérdés
vannak esetek ahol érthetetlenné, nehezebben megérthetővé teszi a kérdést. Pl veréb-véreb2014. nov. 20. 08:18
1/5 anonim válasza:
Vannak akik telefonrol vannak jelen. Telón könnyen lehet benézni a betűket.
2/5 anonim válasza:
mert valaki telon van fen és nincsen ékezete mert angol a betűi. vagy ha mondjuk külföldi bilenyűzetet vesz aba sincs ugy csak alapból hanem külbőző karaktereket kell nyomnia hogy meg találja az ékezete. pl apunak hordozható notebookja van és nincs ékezet rajta és az ékezetett nehezen lehet meg találni. és ha valakinek az ékezetes betűje a kérdőjelnél van vagy pont-nál akor elég nehéz ugy írni hogy mindig le kell nyomnia az alt-ot meg a ctr-t. meg nekem sincs ugy ékezet telon álandoan hoszan kell nyomnom a betűt ami idegesitő és őrülők ilyenkor ha be nyomom azt ami van nem hogy még várjak mire ne adja az ékezetett.
3/5 anonim válasza:
Én öreg vagyok, még a Commodore 64, Sinclair Spectrum korából. Kezdetben nem volt semmiféle ékezet. Meg lehet szokni.
Amit nem értek:
Ilyen? kérd ések is vanak, hogy sokk bene a hejjes irási hib a. És érthetetlen a megfogalmazása is.
4/5 anonim válasza:
Lustaság és igénytelenség. Minden itthon értékesített telefonon/tableten lehet használni ékezeteket gond nélkül. Gépen az angol billentyűzet se kizáró ok, csak át kell állítani a kiosztást.
5/5 Howard kacsa válasza:
ez abszolút lustaság egyetértek az elöttem hozzászólóval én például megadom a módját és bár dús a fanszörzetem ami tünhet egyfajta elhanyagoltságnak én mégis úgy gondolom hogy a magyar nyelv szép és választékos és bátran irjunk ékezeteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!