Létezik olyan program, ami egy angol nyelvű billentyűzettel írt szövegre az ékezeteket kipótolja?
Program?
Terület és nyelvi beállítások és ott állítsd magyarra a billenytűzett. Hosszú í betűt meg billentyűzet kombóval fogsz tudni írni.
Am érdekes, a német nyelvű billenttyűzeten van egy karakter billenttyű még az y-mellett. Tehát azt magyar nyelvű írásra még tökéletesebben lehet használni. :)
Rendben, köszönöm a válaszokat.
Igazából nem nagyon szeretnék mindig egy kombót nyomogatni [1. kommentelő], mert egy 20 oldalas üzleti tervet szeretnék írni.
Akkor beszéd felismerővel (olyannal ami tudd magyarúl is perzse) diktáld be a szöveget. Nekem androidos telefonon nem tudd hibázni egy szót sem géppel el. De lehet csak én beszélek tisztán, nem tudom.
De az igazat megvallva ez sem túl jó öttlet mert vessző-pontocska stb stb.
A legjobb az ha veszel/rendelsz magadnak egy magyart (egy í betű miatt. :) ) akár ebay-ről, ha nem vagy mo-on.
Hát igen-igen. A csúnya alma bácsi. :D Csak viccelek.
Sok sikert! :)
Tehát te beírod tök helytelenül, ékezetek nélkül a szöveget, amiben az összes ékezethibát egy programmal javíttatnád ki?
Ilyen bizony nincs. Esetleg egy helyesírásellenőrzőt ráereszthetsz, de az eredmény nem biztos, hogy megfelelő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!