Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Javaslat: Ne csak egyszer...

Javaslat: Ne csak egyszer lehessen kérdést kiemelni, hanem havonta egyszer, de maximum 4szer. Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15:31 vagyok. Változott a véleményem. Minden magyar ünnepnapon újra kilehetne emelni a kérdéseket még egyszer
2010. jan. 27. 17:57
 12/14 A kérdező kommentje:

És hogy a francba kapcsolódik a magyar ünnepnap a kérdések kiemeléséhez?

Én csak azt mondom, hogy vannak nekem is kérdéseim, amikre nem jött válasz, pedig szerintem ha többen látnák, jönne. Tehát ilyenkor marad az, hogy kiírunk egy kérdést újból, ahogy már többen mondták, hogy ezt teszik, de ez az oldal szabályaiba ütközik+tele lesz az oldal szeméttel.

Elfelejtettem leírni, hogy természetesen csak akkor legyen ez érvényben, ha egyáltalán nem érkezett válasz.

Nekem nem lehet kétszer kiemelni, ha nem érkezik válasz.

Legjobbnak eddig ezt találtam:

"Szerintem meg max 3szor lehessen kiemelni a kérdést és ha a kérdésed lemegy a listáról akkor amennyi ideig ottvolt annak a háromszorosa lesz az az idö amíg újra kiteheted."

Érdekelnek a további vélemények!

2010. jan. 27. 20:32
 13/14 anonim válasza:
Szerintem is szükség van a többszöri kiemelési lehetőségre.
2010. febr. 3. 02:27
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem NEM jön be:D:D:D
2010. febr. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!