Miért kell a kérdezői jogokat megfosztani, és nem a válaszoló jogait?
Nah, induljunk onnan ki hogy ez egy olyan oldal, ahova az emberek "elvileg" segíteni és segítséget kérni jönnek.
Szóval, hogyha én kiirok egy olyan kérdést hogy "Ismeri valaki a *** filmben elhangzott zenék nevét"? mért kell nekem átfogalmaznom a kérdést avval az indokkal hogy
"A "Van itt valaki", "Ismeri valaki", "Tudja valaki", "Járt már valaki így", "Használta már valaki" jellegű kérdések eldöntendő kérdések, melyekre egy Igen vagy egy Nem helyes válasz adható"
Hisz az egy tökéletesen érthetődő kérdés lenne, csak vannak olyan idióták akik erre "Igen, én ismerem" választ irnak ki, akkor miért nem változtatják meg mongyuk úgy hogy ez egy normális helyes kérdés legyen, de ne lehessen rá úgy válaszolni hogy "ja, én ismerem"... Ez megoldható lenne avval hogy a moderátorok figyelmeztetik-kizárják az olyan embereket akik haszontalan válaszokat irnak.....
Az én alképzelésem szerint ez így sokkal egyszerűbb lenne, nemtom miért kell komplikálni az életet,,,,,
Itt egy példa:
Kérdés: "Ismeri valaki a Lost&Found című film zenéjét?"
Válasz1: "Igen" -Moderátor töröli, figyelmeszteti, töbszöri válaszok után kizárja
Válasz2: "Igen, Zebrahead - Jagg Off"
ez hatalmas többletmunka lenne a moderátoroknak egyrészt. másrészt: nehezedre esik átfogalmazni a kérdést? legalább 15 másodpercedbe telik? akkor menj másik oldalra ha nem tetszik.
harmadrészt megtisztelheted a társaidat annyival hogy normálisan írod ki a kérdést. miért is háborodsz fel azon ha valaki szó szerint válaszol a kérdésedre? akkor most végül is te várod el hogy mi fogalmazzuk át magunkban a kérdésedet mert te lusta voltál hozzá?
szerintem is jobb ha örökre elbúcsúzol. nincs szükség hozzád hasonló okostojásokra:D ha nem tetszik a rendszer amit a moderátorok felállítottak akkor pápá.
amúgy meg akkor ennyi erővel a tévében se sípolják ki a csúnya szavakat? abba is belekötsz? miért nem rohansz mindjárt az ORTT-hez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!