Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Megírnád a korodat? Egy kis...

Megírnád a korodat? Egy kis statisztika (a többi lent)

Figyelt kérdés

Egy kérdés alapján észrevettem, hogy az idősebb korosztály kevesebb százalékban ad jó válaszokat, mint a fiatal korosztály...

Vajon nem ők, a tapasztaltabbak kellene legyenek a legjobb tanácsadók?

Kíváncsi vagyok hogy tényleg jól láttam-e...Kérlek írjátok be hány évesek vagytok!

2014. okt. 2. 09:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Keydem én:

35 éves és 83%

2014. okt. 2. 09:03
 2/15 Kulcsos7 válasza:
53_F
2014. okt. 2. 09:32
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

30N

Szerintem ez azért van, mert itt több a fiatal, és más szemmel nézik a világot, mint az idősebbek, így ha az idősebb tapasztaltabb is (bizonyos dolgokban), mást ítélnek "hasznos" válasznak...

(Mert ne feledkezz meg róla, hogy az, amit te most "jó" válaszként fogalmaztál meg, az az értékelésnél úgy hangzik, hogy "hasznos volt-e számodra a válasz"!!!)

És könnyen lehet, hogy egy fiatal a tapasztalt ember válaszát nem érzi hasznosnak...

Meg aztán "felgyorsult" a világ, és a tapasztalatok is gyorsabban évülnek el, mint régen. (Én is kapok a szüleimtől olyan tanácsokat, amire azt mondom: "na igen, ez régen valóban így működött", de azóta már más világot élünk...)

Más kor, más problémák, más megoldások:))

Ennek ellenére a tapasztalat hasznos, és úgy gondolom, többször kellene az idősebbekre hallgatni, mint tesszük...

2014. okt. 2. 09:40
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat...

Kedves "utolsó" ezt én is így gondolom...

Azonban amikor kérdést tettem fel vagy olvastam mások kérdéseit - akaratlanul is befolyásolnak a %-ok. Ezért írtam ki ezt a kérdést is...Talán jobban oda kellene figyeljek a kevesebb %-os válaszadókra is...

2014. okt. 2. 09:43
 5/15 anonim ***** válasza:
72. év
2014. okt. 2. 10:30
 6/15 A kérdező kommentje:
Na nee
2014. okt. 2. 10:38
 7/15 anonim ***** válasza:

A "Na nee" mit jelent? Nem szabna ilyen korúnak lennem, vagy nem lenne szabad ilyen válaszadási százalékomnak lenni?

Tudja kedves, nem minden változik. Vannak maradandó értékek, illetve változatlan szabályok. Nem a "Milyen a fenekem?" típusú kérdésekre szoktam válaszolni, hanem házi feladatban (különösen matematika, fizika, kémia) segítséget kérő, illetve technikai (pl. járműtechnikai, számítástechnikai), vagy jogi kérdésekre. Ahol meg szokták köszönni - nemegyszer privátban is, további segítséget kérve - a segítő, korrekt választ "Na nee" helyett.

Ha az idő telik is, nem mindenkit hagy állva, van, aki belekapaszkodik, és halad vele. Szerencsémre, az egészségem kifogástalan, így koromhoz nem illően nem orvosi rendelőkben, kórházakban töltöm időm jelentős részét, hanem helyettük tudok újdonságokat tanulni.

2014. okt. 2. 11:12
 8/15 A kérdező kommentje:

Ez igazán dicséretes!!!

Nem sértésnek szántam a "na neee" megnyilvánulásomat és egyáltalán nem a százalék/kor összefüggésnek! Csupán rácsodálkoztam a korára. Örülök, hogy vannak itt ilyen "időbe belekapaszkodó" örök fiatalok is!

2014. okt. 2. 11:18
 9/15 anonim ***** válasza:

47

A százalék értéke nem tükrözi feltétlenül a válaszok hasznosságát, minőségét. Például friss regisztrációval én is 90% felett lennék. Vagy ha elkerülöm a megosztó, vitát gerjesztő témákat.

Vagy ha sokkal okosabb lennék.....:)

2014. okt. 2. 12:13
 10/15 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon sok kérdés van, ami személyes tapasztalatot kérdez, aztán a válaszadók kétharmada le van pontozva...

Csak érdekes volt megfigyelnem, egy házassággal kapcsolatos kérdésnél, hogy akik 20-45 éve házasok (kb középkorúak vagy idősebbek), azok 50% körül mozognak. Ezért is vagyok kíváncsi, hogy általánosítható-e vagy nem ez a tendencia.

2014. okt. 2. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!