Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Napok óta nem változik a...

Napok óta nem változik a válaszaim százalékos értéke. Miért?

Figyelt kérdés

Az elmúlt napokban többször adtam 100%-os választ, mégsem ugrik feljebb az érték 90%-ról... Nem ez életem legnagyobb problémája, de azért érdekelne, hogyan működik a rendszer... (Már csak azért is, mert amikor a teljesen jó válaszaimat ok nélkül lepontozták, érdekes módon nagyon hamar megtörtént a "leszázalékolás" :D ... Vagy csak nekem tűnt gyorsnak? :P)

Szóval, a kérdésem csak annyi, hogy mi lehet az oka a napok óta tartó egyhelyben ácsorgásnak?

2008. aug. 7. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
94%
Ha már sok választ írtál, sok értékelés jött a válaszaidra, akkor már nem fog olyan látványosan megmozdulni ez az érték. Egyébként a rendszer minden éjjel összeszámolja az összes eddigi értékelés alapján, hogy ki mennyire hasznos válaszokat ír (az is számít, amit régi válaszodra osztályoztak).
2008. aug. 7. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:
97%
Mivel 90% az átlagod, ami elég magas alapból, ezért egy 0%-os válasz sokkal jobban lehúzza, mint amennyire egy 100%-os felhúzza. Ez az átlagszámítás. Meg gondolom jópár válaszod van már és egyre több lesz, ezért egyre több 100%-os, vagy az átlagodnál magasabb %-os válasz kell, hogy felfele akár 1%-ot is mozduljon.
2008. aug. 7. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!