Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mekkora a legalacsonyabb,...

Mekkora a legalacsonyabb, illetve a legmagasabb válaszhasznosság ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Elnézést, hogyha kicsit nehezen érthető, máshogy nem tudtam megfogalmazni, elmagyarázom:

Nem az érdekel, hogy ki adja a leghasznosabb és a legkevésbé hasznosabb válaszokat, hanem hogy aki a leghasznosabb és a legkevésbé hasznosabb válaszokat adja, annak mennyi a hasznossága. Nem provokációnak szánom, csak kíváncsiságból kérdeztem meg. Előre is köszönök minden értelmes választ!

2014. aug. 21. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést :/

egy válasz lehet 0% hasznos és lehet 100% hasznos

2014. aug. 21. 12:24
 2/3 anonim ***** válasza:
A legmagasabb 100. (Persze ez nyilván csak néhány újoncnál van, akinek még minden válaszát hasznosan értékelték és nem húzták le.)
2014. aug. 21. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy X mondjuk 4%-ban hasznos válaszokat ad, Y pedig 99%-ban hasznos válaszokat ad. De ez csak egy példa. És az érdekelne, hogy mekkora a legalacsonyabb átlag hasznosság.
2014. aug. 21. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!