Kinek van a legmagasabb és a legalacsonyabb % értéke itt az oldalon?
Főleg azok válaszát várom, akiknek a legmagasabb, illetve legalacsonyabb összeredményeik vannak.
A kérdés második fele, hogy nagyjából mennyi válasz jár ehhez és mekkora a "trollkodás" a válaszaik között.
95+ és 20-
aki most kezdte és még csak zöld kezet kapott annak van a legmagasabb %a ezen nem tudom mi nem egyértelmű neked.
ez kb. olyan mintha azt kérdeznéd ki a világ legfiatalabb embere.
Valami olyasmit találtál a kérdésemben, hogy valami nem egyértelmű?
Tehát 90%+ és 20%- válaszait várom, hogy mennyi kérdést válaszoltatok meg (nem kell pontosan, darabra) és hogy mennyit trollkodtok.
Egye fenyő, azt is ,hogy mióta vagytok az oldra felregisztrálva.
Azért küldöm a plusz pontot az első válaszolónak is! :)
első vagyok
2011 nyárán kezdtem,rengeteg kérdésre válaszoltam, pontosan nem tudom de több ezerre.
a % csökkenés itt elkerülhetetlen hiába adsz hasznos választ valaki úgy is nyom rád pirosat.
főleg az ilyen kategóriában mint ez a egyéb is ahol sok gyökér megfordul.
Köszi!
És egyébként szoktál trollkodni?
Nem feltétlenül konkrét szemétkedésre gondolok (akár arra is) hanem inkább olyasmire, amikor valaki feltűnően buta kérdést tesz fel, vagy válaszol bután egy kérdésre, akkor szoktál úgy reagálni, ami esetleg eltér a normálistól (cinikusan pl.).
attól függ milyen kedvemben vagyok,inkább az jellemző rám hogy a hülye kérdéseket bejelentem hogy töröljék.
kifejezetten trollkodni nem szoktam inkább keményebben fogalmazok.
ez a mostani %om ne tévesszen meg, nem is értem hogy lehetek még ezzel a regisztrációmmal 70%os mikor ezzel szinte csak ebben a kategóriában válaszolok,és a hülyéket nem kímélem ha úgy van.
a másik regisztrációmat pedig távol tartom ez ilyen kategóriáktól és azzal adom főként a hasznos válaszokat.
az ottani %omat nem árulom el de magasabb ettől a 70estől.
Értem, valami ilyesmi válasz(ok)ra vártam.
Köszönöm!
Mindhárom válaszodra ment a pont.
Regisztrációm időpontja: 2011.04.06 20:25
Általam megválaszolt kérdések száma (ezzel együtt): 1567 (2012.01.24 14:05)
Az adminisztrátorok által törölt válaszaim száma: kb 5-7
Ennek a kérdésnek a megválaszolásának az időpontjában a pontozás szerint a hasznos válaszaim aránya: 90 %.
Trollkodni nem szoktam.
A hasznos válaszokat rendszeresen értékelem.
Lepontozni eddig csak 3 esetben pontoztam le valakit.
Most nem tudom, hogy offolásnak minősül-e az, ha a hozzászólásoknak köszönhetően a téma tovább gyűrűzik (eltér az eredeti kérdéstől, de még a kategórián belül merad) és én ezekre a hozzászólásokra válaszolok. Ez elő szokott fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!