Kinek van a legmagasabb és a legalacsonyabb % értéke itt az oldalon?
Főleg azok válaszát várom, akiknek a legmagasabb, illetve legalacsonyabb összeredményeik vannak.
A kérdés második fele, hogy nagyjából mennyi válasz jár ehhez és mekkora a "trollkodás" a válaszaik között.
95+ és 20-
Köszönöm, szép és kimerítő volt a válasz!
Én 13%-ot láttam ami a legkisebb volt és ez volt a kérdés apropója is.
Nekem is moderálták már néhány válaszomat, de őszintén szólva nem minden esetben értettem, hogy miért!?
Ahhoz képest nem is olyan alacsony a százalékod! :)
Mióta jársz fel az oldalra?
Amúgy látom ide is elértek a kedves "klub társaink"!
Én mindekit felpontoztam.
Sajnálom, hogy vannak akik abban élik ki a kisebbségi komplexusukat, hogy lepontozzák az embert!
hát már 2éve itt lógok,a százalékom azért nem alacsony,mert néha írok rendes választ,de az hasznos.Amúgy pontozzanak csak le nyugodtan,lesz.arom és aközben röhögök rajtuk:)
további szép estét:)
Amúgy én is két éve vagyok itt nagyjából, és szintén előfordul, hogy be-be szólogatok, de kizárólag olyan esetben, amikor bődületes marhaságot kérdez valaki.
Persze azt is megpróbálom mérlegelni, hogy a kérdés, valóban "életbe vágó"-e vagy csak a butaság íratta meg.
Többnyire megpróbálok valóban hasznos tagja lenni ennek a kis csoportnak több-kevesebb sikerrel.
Na és némelyik hozzászólás...
Judit34-nek van 4%-al asszem.
Egy szemellenzős bigott vallásos idióta ,akiben a tolerancia legapróbb szikrája sincs meg ......
4%???
Az nem semmi! Én ha jól emlékszem 10-11% volt a legkisebb, amit láttam.
A legnagyobb meg olyan 96% körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!