Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Kinek van a legmagasabb és a...

Kinek van a legmagasabb és a legalacsonyabb % értéke itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Főleg azok válaszát várom, akiknek a legmagasabb, illetve legalacsonyabb összeredményeik vannak.

A kérdés második fele, hogy nagyjából mennyi válasz jár ehhez és mekkora a "trollkodás" a válaszaik között.

95+ és 20-

2012. jan. 15. 12:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, szép és kimerítő volt a válasz!

Én 13%-ot láttam ami a legkisebb volt és ez volt a kérdés apropója is.

Nekem is moderálták már néhány válaszomat, de őszintén szólva nem minden esetben értettem, hogy miért!?

2012. jan. 24. 18:47
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
én állandóan trollkodok meg leírom őszinte véleményem és leszarom ha lepontoznak
2012. jan. 26. 08:42
 13/18 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest nem is olyan alacsony a százalékod! :)

Mióta jársz fel az oldalra?

2012. jan. 26. 18:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Amúgy látom ide is elértek a kedves "klub társaink"!

Én mindekit felpontoztam.

Sajnálom, hogy vannak akik abban élik ki a kisebbségi komplexusukat, hogy lepontozzák az embert!

2012. jan. 26. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

hát már 2éve itt lógok,a százalékom azért nem alacsony,mert néha írok rendes választ,de az hasznos.Amúgy pontozzanak csak le nyugodtan,lesz.arom és aközben röhögök rajtuk:)

további szép estét:)

2012. jan. 26. 20:15
 16/18 A kérdező kommentje:

Amúgy én is két éve vagyok itt nagyjából, és szintén előfordul, hogy be-be szólogatok, de kizárólag olyan esetben, amikor bődületes marhaságot kérdez valaki.

Persze azt is megpróbálom mérlegelni, hogy a kérdés, valóban "életbe vágó"-e vagy csak a butaság íratta meg.

Többnyire megpróbálok valóban hasznos tagja lenni ennek a kis csoportnak több-kevesebb sikerrel.

Na és némelyik hozzászólás...

2012. jan. 26. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Judit34-nek van 4%-al asszem.

Egy szemellenzős bigott vallásos idióta ,akiben a tolerancia legapróbb szikrája sincs meg ......

2012. márc. 4. 14:35
 18/18 A kérdező kommentje:

4%???

Az nem semmi! Én ha jól emlékszem 10-11% volt a legkisebb, amit láttam.

A legnagyobb meg olyan 96% körül...

2012. márc. 4. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!