Csak nekem furcsa az, hogy tudok önmagamnak írni privátot? :D
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 10:23
1/15 October15 válasza:
Nem diszkrimináljuk a skizókat.
2/15 anonim válasza:
Ezt az újítást a fejlesztők a GYK ver.1.33 r2234 patch-ben adták hozzá, támogatva elsősorban a skizofrén felhasználókat.
3/15 October15 válasza:
[amúgy nem skizók.. anno még emlékeztem, hogy mi volt a neve de már elfelejtettem úgyhogy megint skizó lett :D]
4/15 anonim válasza:
Még nem vetemedtem arra, hogy magamnak privát üzenetet írjak. Nekem az nem okozna örömet. :)
5/15 anonim válasza:
Kipróbáltam. Nekem se okozott örömet. :( :D
7/15 anonim válasza:
eddig nem is tudtam róla :D
mondjuk értelmét nem látom
8/15 anonim válasza:
Vicces és tényleg, aki nagyon unatkozik levelezhet saját magával, és így nem éri csalódás, feltéve ha jóban van önmagával, talán nem vesznek össze... :DDD
:DD
9/15 anonim válasza:
Csak lusta volt a programozó.
Amúgy meg tényleg nem szabad diszkriminálni senkit.
10/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretek magamtól levelet kapni, olyan izgi. Mindig tudunk egymásnak újat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!