Értitek azt, hogy miért ponthozhatja mindenki a válaszokat és nem csak az aki a kérdést kiírta?
Szerintem az a lényeg, hogy annnak legyen hasznos a válasz aki a kérdést feltette és ne mindenkinek. Nem értem, hogy ez mért nem igy van. Vannak olyan kérdések aminek a nézeteivel nem mindenki ért egyet (pl kutya a lakásba, abortusz, verés a gyereknevelésbe stb) ezért ha valaki a válaszolok közül egyetért a kérdezővel persze, hogy le lesz pontozva a válasz, mert más nem úgy gondolja a dolgokat, de attól még a kérdező igen is hasznos választ kapott. Én pl egyszer egyetértettem azzal, hogy kutyával és gyerekkel lehet egy lakásba élni, mert a kérdező erre volt kiváncsi és ezért erre válaszoltam, de persze jol le lettem pontozva, mert sokan ezt nem így gondolják, de attol én még a kérdezőnek igen is hasznos választ adtam. Ilyenek miatt jol le van pontozva az ember és úgy néz ki mintha nem is adna hasznos válaszokat.
Szerintem úgy lenne a legigazságosabb, ha csak az pontozhatna aki a kérdést feltette.
Eddig "legkedvesebb" lepontozottjaim a "Szerinted melyik a legszebb lánynév",és az orrszívó beszerzésére adott összes válasz lepontozása.
Nem sok értelme van szerintem így,meg egyáltalán sehogy.Lehet,h valakinek pont az a válasz hasznos,ami másnak nem,és főleg a szórakozásból lepontozókat nem lehet most kiszűrni.
Szinte mindig van a pontozásokról téma, de szerintem nem sok értelme van.
Konkrétan én nem is foglalkozom a pontokkal és nem is értem, honnan lehet tudni, hogy LE VAGYOK PONTOZVA.
Az a 1/2-1 óra amit itt töltök, ha alszik a babám, akkor inkább informálódok és kérdezek.
Szerintem van olyan unatkozó, jóindulatú emberke, aki csak a pontozásért látogat el ide a fórumra, vagy, hogy leszóljon másokat ahogy tapasztalom.
Tényleg, miért lényeges a pontozás???
És honnan tudom, hogy most le leszek pontozva??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!