Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Valaki érti ennek az oldalnak...

Toth.peter kérdése:

Valaki érti ennek az oldalnak a "logikáját"?

Figyelt kérdés
Például: Csak 30 másodpercenként küldhetsz üzenetet, csak (nekem most) 2 óránként szabad feltenni a kérdéseket, várni kell 3 napot, hogy egy kérdést kiemelj-és még akkor sem biztos, hogy fognak válaszolni-, minek kérdezi meg, hogy használod-e a felhasználó nevedet-még ha az itt lévő emberek nagy része nem használja- miért csak ilyen kevés-és sajnos sok esetben tág értelmezésű- címke van*

2014. júl. 15. 22:36
 1/5 A kérdező kommentje:
*kategória
2014. júl. 15. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Az üzenetküldés nem chat-alkalmazás, ha korlátlanul lehetne üzenetet váltani az jelentősen terhelné az oldalt. Vannak megfelelő felületek erre, de nem egy üzenetküldő szolgáltatás. Ugyanez van a Facebooknál is, nem tudnak több ezer sort visszatekerni.

Az új tagok közül nem mindenki a normális és alapelveknek megfelelő módon készül használni az oldalt. Van aki egyből hirdetni, spammelni, trollkodni, rombolni, bosszút állni regisztrál (vissza), ha nem lenne ez korlátozva akkor tele lenne az oldal kéretlen tartalommal amit folyamatosan többletmunkával kellene helyrehozni. Az is elég munka amit a sok unatkozó iskolás csinál a nyári szünetben.

Éjfél után is azért nem lehet kérdezni túl gyakran, mert a moderációmentes időszakot használják ki a trollok a floodolásra.

A kiemelés indoka az lehet, hogy ha mindenki mindent kiemelhetne akkor minden ki lenne emelve. Elveszítené a jelenlegi funkcióját, nyilván mindenki azt akarja hogy az ő kérdését lássák és arra válaszoljanak előbb. Korlátozás nélkül ez a rendszer is borulna.

2014. júl. 15. 23:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó, de nekem kb 1 éve fél évig volt egy olyan időszakom, hogy 30 percenként tehettem fel kérdést (az előtt is két óránként), a következő fél évben alig jártam fel, most kb 1-2 hónapja lettem viszonylag aktív, és most is csak 2 óránként tehetek fel kérdést. Miért? Azért, mert volt fél évem, amikor alig értem rá gépezni (nemhogy gyikezni), és ezért?...
2014. júl. 16. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Éjjel lehet csak 2 óránként kérdés feltenni, egyébként fél óra a várakozási idő.
2014. júl. 29. 02:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem nappal is 2 óra.
2014. júl. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!