Egyáltalán van értelme ennek az oldalnak?
Elérést az leírásért: "kb. minden kérdést
feltettek már"
Egy csomó kategóriában a kérdésekre adott válaszok az idő múlásával elavulhatnak.Ilyen pl a számítástechnika, a politika, az üzlet és pénzügyek, az elektronikus eszközök, a közoktatás tanfolyamok, utazás...
Más kategóriákban meg lehet teljesen egyedi kérdéseket is feltenni, még ha hülyeségeket kérdeznek is.:D Ilyen pl a szerelem szex vagy a családi kapcsolatok.
Mindenesetre én mindennap tanulok újat erről az oldalról.:)
ízlések és pofonok :)
néha azért én is unom magam rajta, de pl ha valamihez segítség kell, vagy tanács, arra jó ez az oldal, hisz sok új dolgot megtudhatsz :)
nekem ami nem tetszik ebben az oldalban, az az, hogy törölték a moderátorok egy kérdésem, és fogalmam sincs, mi rossz volt benne. :(
az meg, hogy lepontoznak, engem nem érdekel :) lepontoznak, mert nem azt írom amit hallani akarnak, hanem a véleményem. :)
Garantáltan állítom, van értelme az oldalnak!
Néha olyan alapvető, és hülye kérdést teszek fel a számítógépes oldalon, hogy még a szomszéd sráctól, vagy a gyerekeimtől is szégyenlem megkérdezni.
Még sosem kaptam lekezelő választ!
Én meg főzés oldalon olvasok olyanokat, hogy szegény kérdező
nem meri megkérdezni a szomszédját sem, mert alapvető lenne tudnia. Rendes, normális stílusban, részletesen válaszolok neki.
Ő azt nem tudja, én mást nem.
Van értelme! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!