Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért válaszolnak a kérdésemre...

Miért válaszolnak a kérdésemre, ha érdemben nem tudnak felelni?

Figyelt kérdés

Kérdezel valamit, de nem egy általános kérdést, amire mindenki válaszolhat, mint pl a gyerekes témában, hogy szerinted hány hetes terhes vagyok? Hanem egy olyan kérdésben, ahol tényleg információra lenne szükséged. Csak az tud válaszolni, aki tényleg ismeri azt a dolgot, tapasztalatból ír. De van 5 válasz, ebből 4-nek fogalma sincs a témáról és ami a legidegesítőbb, lényegtelen kérdésekkel traktál, visszakérdez, és nem változtat semmin a kérdésével. Ezek húznak fel a legjobban. Aztán ha lepontozod őket még meg is vannak sértődve és bevágják, hogy bunkó vagy, de ha egyszer haszontalan a válasza.

Titeket nem szoktak felhúzni ezzel?

Lehet, hogy most sajnos a hangulatom is megvan hozzá, de alapjáraton idegesítőnek tartom az ilyen válaszolókat. Általában nem szoktam rájuk reagálni, de néha nem bírom ki. Meg az is idegesít, hogy el se olvassák a kérdést és úgy felelnek és kérdeznek valamit, ami benne van a kérdésedben.

2014. jún. 30. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
A hiba az ön készülékében van.
2014. jún. 30. 08:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem nem, ilyen dolgokon nem bosszankodom, azonnal túllépek raja, sokszor még meg is mosolygom és annyi.
2014. jún. 30. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sokszor visszakérdezek, de sosem indokolatlanul, kötözködve. Csak éppen sok kérdező készpénznek veszi, hogy mások olvasna a gondolataiban és/vagy a kérdésére egy egyértelmű válasz létezik.
2014. jún. 30. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Pl. itt ugyan nem a te kérdésedre nem-válaszoltak, de még friss, úgyhogy privát üzenetben egyenként megkérdezheted tőlük, hogy miért tették? Valószínűleg még emlékeznek rá.

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerbolto..

2014. júl. 2. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!