Még csak nem is szűrnek...
Ja de, ha mondjuk a filmes kategóriában valaki segíteni akar valakinek, és küld egy linket, azt azonnal törlik! Bezzeg ha az ember anyját szidják, arra magasról tojik az összes.
Szerintem se nagyon dolgoznak, bar ahogy elottem irtak, a szerzoi jogok fontosak, nyilvan nem hianyzik a gyakorikerdeseknek a balhe illegalis filmek miatt.
Moderator inkabb privatban szeret irni, nekem pl kuldtek figyelmeztetest, hogy vegyek vissza, mert kulonben kitiltanak.
Erdekes, hogy pl a korulmeteles-temaban nagyon aktiv korulmeteles-propagandistak nem voltak befenyitve, oket a sorozatos fludolas miatt lehetett volna es kellett volna mar regen kitiltani az oldalrol. Meg honlap reklamozasaert.
Nyilvan a moderatorok elfogultak, elvegre ok is emberek. Kar, hogy nem a szabalyokat akarjak betartatni legtobb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!