Hogyan csinaljam vissza?!?!?
Véletlenül azért elég nehéz ilyent csinálni, azt azért szögezzük le.
Én személy szerint a kényes adatokat tartalmazó kérdéseket jelenteni szoktam és vagy törlik v. kiveszik belőle, a nem oda valót.
Moderátorok mit mondtak a kérésedre?
"gyakori kérdések oldalára kitettem egy olyan kérdést mellyel egy képet kitettem amit a facebook oldalammal együtt véletlen"
Olvasd el ezt a mondatot, kedves kérdező!
Van ennek értelme?
Az lenne a javaslatom, hogy másold le ide nekünk azt a kérést, amit a szerkesztőknek küldtél.
Talán értelmesebbé tudjuk tenni, és így újra kérelmezheted a link törlését.
Én azt értem, hogy a gyak. kérdések Ujkérdés oldalára kitett egy fotót/link formájában, mert másképp nem lehetséges/, ugyanez a fotó szerepelhet a facebook oldalán is. És a gyak.kérdéseknél ezt a fotot/linket/ le akarja szedni, hiosz égő neki, mert rákattintanak és a facebookon be tudják azonositani, és ez gáz neki.
No ennyi, de az biztos, hogy értelmetlenül és ökörségként irta le kérdését. Hiába no, nem tud fogalmazni.
Pontosan erről van szó.
De ha a szerkesztőknek is ilyen formában adta elő a kérését, valószínűleg ők sem bajlódtak az érthetetlen mondatok kibogozásával, és lássuk be, igazuk volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!